Voedingsadvies

" U bent wat u eet, opneemt en weer uitscheidt "

We hebben voeding, vocht, vitamines en mineralen nodig om te leven, gezond te blijven en ons lichaam van brandstof te voorzien om (top) prestaties te kunnen leveren en ons goed en energiek te voelen.

Tegenwoordig wordt het ons aardig moeilijk gemaakt om alleen gezonde voeding tot ons te nemen met al die verleidingen om ons heen.
Aan de andere kant worden we weer "bang" gemaakt, zodat het lijkt dat we helemaal niets meer kunnen eten.

Logisch dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Het internet en andere media barsten van de artikelen, nieuwtjes en weetjes over voeding, training en lifestyle. Het ene spreekt het andere tegen en uiteindelijk zie je door de bomen het bos niet meer.

Voedingsadvies bij The Unit Heerenveen

Wij hebben op deze vlakken (omdat het onze passie en missie is) heel veel geleerd, ervaren, toegepast en aangepast, zodat jij je focus kunt houden, in actie komt en gaat doen wat je moet doen om resultaat te behalen.

Geen mens is hetzelfde en er bestaat geen one size fits all. Daarom gaan we in gesprek met jou, om zodoende een advies te kunnen geven dat jou helpt je doel te bereiken op een manier die bij jou past.

Gezonde voeding

  • Een 12 tot 24 WEKEN traject.
  • Of als je gezondheidsklachten hebt.
  • Voedingsintolerantietest
  • Ik kies voor een gezonde levensstijl

unit-all-in

Wat kun je van ons verwachten?

Samen met Mariska ga je met jouw voedingsplan aan de slag. We werken samen aan jouw gezondheid zodat jij een sterker én gezonder persoon wordt.

Allround lifestyle coachingstraject

Een 12-24 weken traject gericht op lifestylecoaching. Dit is geschikt als je meer begeleiding nodig hebt, je je wilt richten op het verbeteren van je algehele gezondheid of gezondheidsklachten hebt (denk hierbij bijvoorbeeld aan darmproblemen, hormonale klachten, schuldklierproblemen, huidklachten, diabetes, overgewicht, chronische vermoeidheid en slaapproblemen).

Met behulp van een uitgebreide intake wordt er een op maat gemaakt plan voor jou gemaakt, waarmee je direct aan de slag kan, inclusief suppletieadvies en receptenboeken. De basis is altijd pure en onbewerkte voeding.

Soms is het zinvol om aanvullend onderzoek te doen om bepaalde diagnoses te kunnen stellen. Hierbij moet je denken aan vitaminestatus, voedingsintolerantietest, hormoonwaardes en fecesonderzoek.
Dit zal worden besproken tijdens de intake indien van toepassing.

Ik kies voor een fitte levensstijl Let's go!

Het creëren van je droom fysiek

Heb je al een behoorlijke basis en ben je bereid om echt alles te doen wat nodig is voor jouw droomfysiek?

Dan kan je kiezen voor het intensieve 12 weken traject waarbij je in dit termijn zo dicht mogelijk bij het gestelde doel komt (denk hierbij aan een specifiek vetpercentage of gewicht). Dit kan i.c.m. de trainingen in The Unit maar ook semi-online waarbij je in je eigen gym traint.

In onze programmering werken we met blokken van 4 weken. Hierdoor kan je meetbaar progressie boeken en ben je niet eindeloos bezig met dezelfde serie oefeningen. Je lichaam wordt hierdoor constant geprikkeld om sterker en fitter te worden.

We leggen de focus op functionele bewegingen, passen de training persoonlijk aan, afgestemd op jouw belastbaarheid en doel.

Ik wil mijn droom fysiek! Let's go!

Wil je meer informatie of starten met voedingsbegeleiding? Neem contact op!

unit-recensie

LEDEN AAN HET WOORD

"Elke week merk ik dat ik op een bepaald vlak progressie boek."