Veelgestelde vragen bij Unit

Ik ben echt een beginner kan ik gewoon mee trainen?

Het maakt niet uit of je een beginner of gevorderd bent, iedereen traint met elkaar. Door onze kennis en persoonlijke aanpak passen we het programma individueel en op niveau aan.

Wat onderscheid jullie van andere sportscholen?

We trainen in kleine groepen (maximaal 12), zodat je echt de aandacht krijgt die je verdiend. We zijn persoonlijk, trainen op een no-nonsense wijze, met minimale materialen en hebben de kennis en ervaring om je naar JOU volgende niveau te coachen.

Zijn er kleedkamers en douches?

Nee, we hebben geen kleedkamers en douches. Omdat we een kleine ruimte hebben, hebben we gekozen voor meer trainingsruimte en materialen. Als je komt graag in sportkleding met een handdoek en flesje water en je dosis motivatie natuurlijk.

Word ik begeleid tijdens de training?

Absoluut! Ons concept is personal group training waarbij we je constant coachen op techniek, houding en mobiliteit, motiveren om je grenzen te verleggen of af te remmen als je houding en techniek verminderen. Maar ook tijd maken voor een luisterend oor en een social talk mocht je daar behoefte aan hebben. We zijn coaches die betrokken zijn en het beste uit je willen halen!

Bieden jullie naast training nog andere dingen aan?

Iets wat ons ook onderscheid is dat we echt een totaalpakket aan bieden van training, voedingsadvies, persoonlijke coaching en blessure behandeling, zodat we je echt op elk vlak kunnen helpen t beste uit jezelf en uit je leven te halen.

Wat kan ik verwachten als ik bij jullie kom trainen?

RESULTAAT! Wil je de persoonlijke begeleiding en je lichaam en geest naar t voor jou hoogste niveau brengen ben je bij ons aan het goede adres.

Onze kern ligt bij het goed aanleren van de oefeningen, je te helpen met het oplossen van zwakke schakels en een gezond, fit en sterk lichaam ontwikkelen door middel van kracht, conditietrainingen en hebben regelmatig verschillende fysieke en mentale challenges om steeds die betere, bewustere versie van jezelf te worden.

Wat nou als ik een blessure heb en niet volledig mee kan doen?

Het hangt er natuurlijk van af hoe ernstig je blessure is. We geloven in het principe dat rust roest en dat bewegen binnen de pijngrens kan en mag. Stel je hebt last van je knie passen we daar de training op aan. Het bovenlichaam kun je volledig trainen en belasten dus is geen reden om niet te komen trainen. Ook hebben we regelmatig contact met fysio’s en manueel therapeuten om jou als “atleet” weer op de rit te krijgen.

Wat voor materialen hebben jullie ter beschikking?

We gebruiken geen machines, we maken een machine van je haha…. We werken voornamelijk met losse gewichten, stangen, dumbells, eigen lichaamsgewicht, kettlebells, TRC-en, elastieken, zandzakken, power sleds.

Hebben jullie ook open gym en zelfstandig trainen?

We hebben een paar uur in de week als aanvulling om je eigen ding te doen of extra aan zwakke schakels te werken. Wel is het mogelijk als we echt een persoonlijk traject beginnen icm een persoonlijk trainingsschema dat je die uitvoert tijdens de lessen.

Ik wil echt personal training, kan dat?

Ja dit kan zeker. We werken met 12-24 weken trajecten. Dit zijn intensieve trajecten waarbij we alles aanpakken van training, voeding en de coaching om je scherp en op de rit te houden en alles er aan doen om je gestelde doel te halen.

Wat voor contracten hebben jullie?

Als je je inschrijft hebben we eerst een contract van 3 maanden, zodat je ervaart wat onze aanpak, ons team voor je kan betekenen. Daarna is het per maand opzegbaar, omdat we willen dat mensen gemotiveerd en met plezier komen trainen ipv

Wat voor betalingsmethodes hebben jullie?

Wij gebruiken automatische incasso.