Training voor Strong Viking Run

Heb jij altijd al een Obstacle run willen lopen, maar weet je niet goed hoe je je hier optimaal op kan voorbereiden? The Unit S&C en Udiros outdoor hebben de handen ineengeslagen om jou een compleet programma te bieden zodat jij in topshape aan de start van de Strong Viking Brother Edition kan verschijnen.

leden groep

Waarom de Strong Viking Run?

Onder het mom van “doen waar je goed in bent”, zijn The Unit S&C en Udiros Outdoor een samenwerking aangegaan om hun specialismes samen te voegen in dit unieke voorbereidingsprogramma voor een Obstacle Run.
Wij hebben gekozen voor de Strong Viking Brother Edition, omdat wij geloven in samenwerking. Trainen met een buddy haalt het beste in je naar boven én je houdt elkaar scherp op de momenten dat het zwaar wordt.
Daarnaast is training en fitheid onlosmakend verbonden met een gezonde lifestyle. Vandaar dat we in dit programma ook een speciaal mindset- en voedingsprogramma hebben verwerkt.

Inhoud van het programma:

4x in de week trainen, afgestemd op jouw niveau:

  • 2x krachttraining in The Unit
  • 1x Survival training onder leiding van Ydo de Vries
  • 1x zelfstandige looptraining met loopschema

Voor wie?

Met dit programma richten wij ons op de beginner en medium gevorderde sporters. De beginners zullen deelnemen aan de 7 km. De medium gevorderden aan de 13 km. Tijdens de 0-meting zal je worden ingedeeld in één van de 2 afstanden en krijg je van ons advies over hoe we de komende 8 weken zullen gaan werken. Het verschil in voorbereiding zit met name in de eerste 2 weken.

Wil je meedoen aan de 13 km, dan verwachten wij dat je bij aanvang van het programma 5 km zelfstandig kan lopen in 1 uur OF 10 km in 1 – 1,5 uur. Twijfel je? Neem dat gerust contact op voor advies. 

STRONG VIKING RUN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* De inschrijving sluit 9 augustus!

Agenda

Op 12 augustus zal op het terrein van Udiros Outdoor de kick off worden gehouden. Hier maken we kennis met elkaar, gaan we de basistesten uitvoeren om je goed in te kunnen schalen en krijg je van ons speciale manuals met mindset- en voedingsrichtlijnen om je zo optimaal mogelijk voor te bereiden op deze run. Het programma start direct de maandag erna. Op 9 september komen we weer samen om 16.00 op het terrein van Udiros voor een check up en krijg je van ons extra tips op het gebied van voeding en mindset om de voorbereiding te gaan fine-tunen.

Wat verwachten wij van jou?

Dat je bereid bent om de komende 8 weken 4x in de week te gaan trainen. Dit zal (gemiddeld) 2x krachttraining in The Unit (op dinsdag t/m vrijdag, afhankelijk van je niveau), 1x zelfstandig lopen met behulp van een schema dat je van ons zal ontvangen en 1x op zaterdagmiddag 16:00 survivaltraining bij Udiros Outdoor zijn.

Daarnaast kan je de eerste 2 weken van het programma kosteloos deelnemen aan de speciale Udiros Outdoor loopgroep op maandagavond om 19.30. Wil je daarna daar blijven, dan kan dat door lid te worden van de vereniging.

Investering

Voor dit complete 8-weekse programma ontvang je:

  • 2x per week trainen in The Unit
  • een persoonlijk loopschema waarmee je zelfstandig aan de slag kan
  • 1x per week survivaltraining bij Udiros Outdoor
  • 2 voedingsworkshops om je lichaam van de juiste brandstoffen te voorzien voor optimaal presenteren én herstel
  • én ontvang je 5,- korting op jouw startbewijs. LET OP: deze dien je ZELF aan te schaffen! Afhankelijk van jouw niveau kan er na de testdag een keuze worden gemaakt in de af te leggen afstand. Je kan dan als team een tijdstip kiezen waarin je tegelijk kan starten.

Jouw investering is €225,- + kaartje.
Dat is slechts € 7,- per training!

IK DOE GRAAG MEE!
Let op! De inschrijving sluit 9 augustus!