Mariska de Vries • The Unit Heerenveen
  • Email: info@theunitsc.nl
  • Tel: 06-24203247
  • Adres: Pompmakker 12G - 8447GJ - Heerenveen
mariska profiel

Mariska de Vries

Even voorstellen,

Mijn naam is Mariska de Vries. Op mijn 19e, nog volop in het studentenleven, kreeg ik “verkering” met Anne Bart, die toen net in zijn bodybuildwedstrijdperiode zat. Ik, als kind uit een Bourgondisch gezin dat amper aan sport deed, kwam in een wereld terecht waar alles (in mijn ogen op dat moment) alleen maar bestond uit trainen, slapen en functioneel eten (lees kale kip met rijst, broccoli en ketchup).

Maar ik raakte gefascineerd over wat training en voeding met je lichaam kan doen, hoe leuk het is, en dat kale kip met rijst niet de enige optie is om gezond te eten. Door de jaren heen groeiden we naar elkaar toe, raakte ik gek op sport en met mijn communicatieachtergrond en passie voor lekker eten, wilde ik e.e.a. gaan combineren om zo te gaan doen wat ik het allerleukst vind!

De afgelopen jaren heb ik dan ook een diversiteit aan opleidingen gedaan op fysiek, mentaal en voedingsvlak om zo te kunnen werken vanuit onze 3-eenheid: training, coaching en voeding. Denk hierbij aan Trainer Hormoonfactor, Integraal Personal Trainer, hNLP Master & Practitioner, Instructeur gewichtheffen, Master Kettlebell Instructor en de meest recente PNEI therapeut. Hierdoor kan ik cliënten vanuit meerdere invalshoeken begeleiden en een zo optimaal mogelijk plan bieden om hun doelen te bereiken.

Het blijft fascinerend hoe de mens in elkaar zit, en wat je kan bereiken!
Persoonlijke aandacht is voor mij het allerbelangrijkst. Iedereen is anders, leeft anders en vindt andere dingen leuk (en lekker). Mijn werkwijze is dan ook altijd afgestemd op de individuele cliënt, zijn/haar wensen, eventueel klachtenbeeld en lifestyle. Juist dat unieke maakt dat je daarom ook prachtige resultaten kan behalen.

Daarnaast zijn Anne Bart en ik ook trotse ouders van 3 geweldige kinderen. Zij inspireren ons in hun beweeglijkheid, creativiteit, gevatheid. Onze missie is dan ook om hun vooral veel vrijheid en wijsheid mee te geven om zichzelf te kunnen zijn, én hun van een gezonde basis te voorzien zodat ze fit en sterk blijven.

Diploma’s

Mariska behaalde de afgelopen jaren o.a. de volgende diploma’s:

Hormoonfactor alt tage icoon

http://www.dehormoonfactor.nl/

Cell care academy

https://cellcarehealthgroup.nl/academy/

NLP logo icoon

http://www.siriustraining.nl

[index]
[index]