Jaap Kroon • The Unit Heerenveen
  • Email: info@theunitsc.nl
  • Tel: 06-24203247
  • Adres: Pompmakker 12G - 8447GJ - Heerenveen
profiel jaap

Jaap Kroon

Even voorstellen,

Ik ben Jaap Kroon geboren en getogen in Heerenveen. Ik woon samen met mijn vriendin Michelle en samen hebben wij 2 prachtige dochters. Renée van 5 is de oudste en de jongste van 2 heet Bo. Mijn favoriete kleur is sinds 5 jaar roze.

Ik ben sinds april 2016 14 jaar werkzaam als specialist (Sergeant) Wapentechniek bij de Koninklijke Luchtmacht op de vliegbasis in Leeuwarden. In die hoedanigheid ben ik op verschillende (inter)nationale oefeningen geweest en ben ik 3x uitgezonden geweest naar het Midden-Oosten.

Op mijn 4e ben ik begonnen met ijshockey. Deze sport die bij ons in het gezin een belangrijke rol speelde heb ik mogen beoefenen tot mijn 30e. Voor mezelf heb ik alles er uit gehaald wat er in zat en dat was het hoogst haalbare niveau in Nederland, semi-prof. Tijdens mijn carrière in de jeugdopleiding heb ik Anne Bart en zijn moeder Roelie leren kennen. Dit was onze eerste ontmoeting. Na mijn professionele carrière ben ik door gegaan als coach in deze prachtige sport. In deze tijd ontmoete ik Anne-Bart voor een 2e keer en sindsdien is een verwaterde vriendschap uitgegroeid tot een zeer hechte band.

Door Anne-Bart en zijn positieve en inspirerende manier van motiveren en begeleiden ben ik begonnen als (personal)trainer in de wereld van fysieke ontwikkeling. Ik heb mijn opleidingen Rehab en TOP A gevolgd via de Overload principal net zoals Anne Bart. Onlangs ben ik geslaagd voor eenmonline cursus van Fitness Revolution. Sinds 2015 ben ik lid van team The Unit en mag ik les geven in de prachtige gelijknamige gym. Het werkt voor mij zeer inspirerend om jullie als leden te zien knallen, doelen te stellen en die zien behalen.

Mijn kracht als trainer ligt in het feit dat ik altijd keihard heb moeten werken voor mijn plek op het ijs. Opgeven komt bij mij niet voor als het gaat om het behalen van gestelde doelen. Ik wil mensen dan ook altijd motiveren door mijn ervaringen. Mensen laten voelen dat als je het echt wilt je bergen kan verzetten. Doelen gesteld van uit het hart zullen altijd behaald worden. Het verschil tussen het onmogelijke en mogelijke ligt in de persoon zijn vastberadenheid. “Tommy Lasorda”

Tot ziens in The Unit!!!

Diploma’s

Jaap behaalde de afgelopen jaren o.a. de volgende diploma’s:

Rehadtrainer logo icoon

http://www.rehabtrainer.com.au/

Overload trainer worldwide

http://overloadworldwide.nl/

[index]
[index]