Testimonial: Kim Nikkels • The Unit Heerenveen
  • Email: info@theunitsc.nl
  • Tel: 06-24203247
  • Adres: Pompmakker 12G - 8447GJ - Heerenveen
lid kim nikkels

Kim Nikkels

Leeftijd:

36 jaar jong

Hoe lang train je al bij de unit?

Onbekend

"Ze kunnen je echt op alle vlakken helpen en begeleiden"

KimIk ben Kim Nikkels en ben 36 jaar jong. Ik heb een dochter van 10 en woon samen met mijn vriend Dennis en soms zijn zijn kinderen er ook een weekend. Ik ben werkzaam als schoonmaakmedewerkster en voorvrouw bij het GGZ in Heerenveen.

Half januari zag ik bij een vriend een oproep voorbijkomen waarin je werd uitgedaagd om mee te doen aan de Transformatie Challenge bij The Unit. Ik was meteen geïnteresseerd, maar had natuurlijk nog wel twijfels. De reden dat ik geïnteresseerd was lag hem in het feit dat ik op dat moment 92 kilo woog, ik niet lekker in mijn vel zat en het me in de weg begon te zitten tijdens mijn werk. Na een overtuigend bericht van Anne Bart heb ik me opgegeven voor de challenge.

We zijn nu 8 weken verder en ik kan met overtuiging zeggen dat ik mezelf geen groter cadeau had kunnen geven dan dit. Het bleek al snel dat het verstandig was een gesprek in te plannen met Mariska, na dat gesprek kan ik zeggen dat mijn leven compleet is veranderd. Waar ik normaal na elke maaltijd op de wc zat met krampen, mijn humeur omsloeg als een blad aan de boom, ik heel slecht sliep, niet gelukkig was met mezelf , niet blij was in mijn werk,  en te weinig tijd aan mezelf besteedde waardoor ik geen rust had /kreeg.Door tips die Mariska me heeft gegeven door anders te gaan eten en o.a. dingen weg te laten uit dagelijkse voeding heb ik:

# Geen last meer van mijn maag/darmen en dus geen avonden meer op wc
# Maatregelen genomen zodat ik weer goed kan slapen en ook genoeg slaap krijg
# Geen schommelingen meer in humeur, en ben ik eigenlijk altijd energiek en blij

Ook:
# Ben ik op zoek gegaan naar een baan waar ik blij van word en waar ik voldoening uit kan gaan halen( meerdere brieven verstuurd en dus druk bezig
# Neem ik nu in de drukke weekenden een moment voor mezelf, en doe ik iets wat ik leuk vind.
# Ga ik 2 keer in de week naar de sportschool waar ik me voor de volle 100%  inzet in de trainingen daar én voor de challenge met de thuisopdrachten.

In 8 weken ben ik 12,5 kilo vet afgevallen, is mijn vetpercentage met 7,8% gedaald en ben ik weer blij met mezelf. Ik voel me fit, heb meer uithoudingsvermogen, ben een leukere gezelligere vriendin en moeder geworden en voel me sterk en kan weer blij zijn met mezelf.

Dit kan ik iedereen aanraden omdat Anne Bart en Mariska echt weten wat ze doen en je echt op alle vlakken kunnen helpen en begeleiden. Daarnaast is het feit dat je met een groepje van 10 mensen traint en iedereen het zelfde doet extra motiverend!

Ik wil jullie echt bedanken voor de positieve stimulans en de goede begeleiding. Ik ben blij dat ik deze keus heb gemaakt en ik weet zeker dat er nog veeel meer gaan volgen, ik zal alleen maar positieve reclame voor jullie maken.

Hartstikke bedankt voor de ze positieve boost in mijn leven !

 

 

[index]
[index]