Testimonial: Jorn Bosma • The Unit Heerenveen
  • Email: info@theunitsc.nl
  • Tel: 06-24203247
  • Adres: Pompmakker 12G - 8447GJ - Heerenveen
Jorn lid

Jorn Bosma

Leeftijd:

26 jaar

Hoe lang train je al bij de unit?

Onbekend

"Krachtsport wordt bij the Unit een teamsport"

Naam: Jorn Bosma

Leeftijd: 26 jaar

Waarom heb je voor The Unit gekozen?
Ik werkte afgelopen winter in Oostenrijk, waar ik langzaamaan een papzak werd door de vele Wienerschnitzels, en pullen halve liters in de dagelijkse apresski, iedereen weet hoe dat gaat. Ergens in februari zag ik mijn grote neef Gerben shinen in een promofilmpje van The Unit! Toen dacht ik, heee dat wil ik ook.
Ik zat al jaren bij een sportschool, maar ik was zo iemand die een rondje op alle apparaten deed, tussendoor beetje keuvelen. Met als toetje het buikspierkwartiertje waarvan alle deelnemers denken dat als ze maar genoeg van dit soort kwartiertjes doen, de sixpack vanzelf tevoorschijn komt. Na afloop gaf je jezelf een schouderklopje en ging je tevreden naar huis.
Bij The Unit ging dat anders. Jezelf schouderklopjes geven was er niet meer bij, want het was onmogelijk om je arm nog zo hoog op te hijsen na een training. Ook naar huis rijden werd een hele opgave. Krachtsport wordt bij the Unit een teamsport. Het maakt niet uit hoe jong,oud, dik, breed, slap, sterk, je bent. Iedereen heeft zijn eigen doel en iedereen helpt elkaar daar bij. Dat vind ik het mooie aan the Unit en dat is een heeel groot pluspunt t.o.v. random sportscholen. Daarbij is het mooi om te zien hoe gepassioneerd Mariska en Anne Bart te werk gaan! “Don’t keep me hanging boyss”

Met welk doel train je bij The Unit?
Ik train nu 5 maanden bij de Unit. Ik train met het doel om fysiek en mentaal sterker te worden, zodat ik in de toekomst grotere lichamelijke uitdagingen aan kan gaan. En om beter voor de dag te komen bij de plaatselijke SC. De eerste 3 maanden waren gericht op spieropbouw. In die weken ben ik van 81,3 kg naar 87kg gegaan. Bijna 6kg in drie maanden.
Op voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen ben ik meer conditioneel gaan trainen om mijn uithoudingsvermogen te verbeteren en mijn vetpercentage te verlagen. Het was genieten om voor de verandering eens fit en sterk aan het voetbalseizoen te beginnen. Dat je dan in je eerste wedstrijd door de lamme en de blinde de lappenmand in wordt geschopt heeft natuurlijk niks met je fitheid te maken. (voordat mijn teamgenoten hier op gaan reageren haha). Anne Bart kan met zijn enorme schat aan kennis deze blessures snel en effectief verhelpen.
De resultaten vallen of staan natuurlijk met een goed eetschema, ook daarin is the Unit van grote waarde.


Wie op zoek is naar plezier, sportvrienden én resultaat, raad ik the Unit ten zeerste aan!

[index]
[index]