Testimonial: Enzo de Boer • The Unit Heerenveen
  • Email: info@theunitsc.nl
  • Tel: 06-24203247
  • Adres: Pompmakker 12G - 8447GJ - Heerenveen

Enzo de Boer

Leeftijd:

21 jaar

Hoe lang train je al bij de unit?

sinds maart 2014

"ik heb het prima naar mijn zin bij the Unit"

Waarom heb je voor The Unit gekozen? Voornamelijk vanwege de persoonlijke coaching. Je bent zeker niet op jezelf aan aangewezen zoals bij de meeste fitness centra etc. en je krijgt tips daar waar nodig, dit door de motiverende trainers die je alles uitleggen met betrekking tot houding. En omdat het workouts zijn met een combinatie van kracht en conditie train je je hele lichaam op de goede manier. Ik heb tot op heden geen moment getwijfeld aan the Unit.

 Met welk doel train je bij The Unit? Mijn belangrijkste doel was om mijn conditie te verbeteren en behouden, en een goede voeding en leefstijl ontwikkelen.

Wat heb je tot nu toe gedaan en bereikt? Wat ik tot nu toe heb gedaan zijn voornamelijk de metabolic en full body workouts. Op zaterdag doe ik altijd mee aan de Hurricane, dit is een conditie training voor meer gevorderde mensen. Ook heb ik voor de zomer meegedaan met Summerproof. Hierbij kreeg ik met een groep mensen verschillende workshops mb.t. voedingsadvies etc. We kregen individueel een persoonlijk advies.  

 Mijn conditie, kracht en stabiliteit zijn aanzienlijk verbeterd. Ik zit strakker in mijn vel en voet me veel fitter. Ik hoor ook van mensen om me heen dat ik meer kleur in mijn gezicht heb gekregen. Toen ik net begon kon ik nog niet eens een fatsoenlijke squat uitvoeren, nu doe ik dit echt een stuk beter, en dit allemaal natuurlijk door de prima coaching van Anne Bart en Mariska. Kortom: ik heb het prima naar mijn zin bij the Unit.

[index]
[index]