Testimonial: Catherine Spadaro • The Unit Heerenveen
  • Email: info@theunitsc.nl
  • Tel: 06-24203247
  • Adres: Pompmakker 12G - 8447GJ - Heerenveen
catherine lid

Catherine Spadaro

Leeftijd:

29 jaar

Hoe lang train je al bij de unit?

Halverwege december 2013 ben ik begonnen met trainen bij The Unit.

"Ik voel mij uitgedaagd om het beste uit mijzelf te halen"

Waarom heb je voor The Unit gekozen?
Ik ben een echte teamsporter, ik heb jarenlang gebasketbald. Toen ons team uit elkaar viel, ging ik trainen bij een sportschool. Ik begon met twee keer sporten in de week, maar dit werd al snel één keer per week, of gewoon soms een week niet. Er was geen begeleiding, ik werd niet gestimuleerd en was hierdoor niet gemotiveerd om te sporten. Met als gevolg; een behoorlijke periode geen sport! Op Facebook kwam ik wel eens berichten tegen van en over The Unit, dit heeft mij getriggerd contact op te nemen met Anne Bart om te kijken of The Unit iets voor mij is. Door The Unit voel ik mij uitgedaagd om het beste uit mijzelf te halen, door de begeleiding die The Unit biedt word ik gemotiveerd en gestimuleerd. Niet alleen fysiek word ik sterker, maar ook mentaal.

Met welk doel train je bij The Unit?
Ik train bij The Unit om af te vallen, om meer conditie, kracht en energie te krijgen en om minder last te hebben van mijn rug-, schouder- en nekklachten.

Wat heb je tot nu toe gedaan en bereikt?
Toen ik op 2 januari 2012 ben gestopt met roken, deed ik niet aan sport en at ik regelmatig ongezond. Resultaat: een paar kilootjes te veel. Ik moest weer wat gaan doen. Dat werd een proefles bij The Unit. Ik was gelijk enthousiast en ben lid geworden. In het begin heb ik me meer gefocust op conditie. Dit is nu al sterk verbeterd. Daarna ben ik conditietraining gaan combineren met krachttraining. Hierdoor heb ik minder vaak of minder hevig last van mij rug, schouders en nek. Van twee keer in de week ben ik overgestapt naar drie keer in de week trainen.

Ondanks dat ik me door het sporten vele malen beter, fitter en energieker ben gaan voelen, boekte ik geen resultaat door af te vallen. Begin juni was dit voor mij het moment om Mariska te vragen mij te begeleiden met voeding. Door het voedingsplan en de begeleiding ben ik in twee maanden tijd tien kilo afgevallen! De laatste maand is mijn gewicht stabiel, maar ik ben er nog niet!

Na de zomervakantie ga ik er weer helemaal tegenaan, en ben ik er van overtuigd dat ik mijn doel ga bereiken.

[index]
[index]