Testimonial: Annemarie en Feike • The Unit Heerenveen
  • Email: info@theunitsc.nl
  • Tel: 06-24203247
  • Adres: Pompmakker 12G - 8447GJ - Heerenveen
leden2

Annemarie en Feike

Leeftijd:

Wij zijn 22 en 24 jaar oud

Hoe lang train je al bij de unit?

From the very beginning!

"Ik ben zeer tevreden met mijn resultaten"

Feike is begonnen bij Fidnuz en kreeg daar onder andere voedingsbegeleiding van Anne Bart. Even later kwam er The Unit en besloot Feike natuurlijk direct mee te gaan. En hij heeft Annemarie ook over de streep getrokken J

Waarom hebben jullie voor the unit gekozen? Feike: ik was zeer tevreden met mijn resultaten van de personal training en voedingsadviezen destijds van Anne Bart. Dit was ook de reden om bij the Unit te gaan trainen. Samen streven naar resultaat maar ook de juiste begeleiding om persoonlijke doelstellingen te halen.

Annemarie: na een turnverleden heb ik erg lang stil gezeten met veel blessures en steeds terugkomende migraine. Dit maakte het sporten voor mij erg moeilijk. Ik wilde niet zomaar zelf ergens aan de slag gaan. Dit had ik overigens al her en der geprobeerd maar zonder succes.  De keuze voor The Unit was hierom logisch. Daar kon in vertrouwen in de juiste begeleiding, zowel op het gebied van training als voeding.

Wat heb je tot nu toe gedaan en bereikt? Na een zware training wil je het liefst direct resultaat zien, maar als je eenmaal door hebt dat het een proces is wat je meemaakt, weet je dat het tijd en discipline kost je doelen te bereiken. Als de eerste resultaten er zijn, sterker worden, dan is dit dan ook direct verslavend. Elk PR geeft weer meer motivatie. Voor ons geldt; je wilt gewoon beter worden, de beste versie van jezelf. Je wil jezelf continue verbeteren, je wil die gewichten verzwaren, je techniek verbeteren en je fitter voelen.

Annemarie: maar onderweg besefte ik dat dit proces me veel meer bracht dan alleen de kilo’s vet minder en kilo’s spier erbij. Geen migraine en blessures meer. Ik leerde wat goed en slecht voor me is, nieuwe recepten, leerde nog veel meer over training en voeding, en ken mijn lichaam nu door en door. Eigenlijk ging dat veel verder dan ik hoopte.

We trainen nu beide vier keer per week en als het kan natuurlijk samen, want het is toch veel leuker elkaar te kunnen motiveren en begrijpen, juist ook buiten de gym.. maaltijden voorbereiden, afwegen, meten, de hele leefstijl eigenlijk. Een constant proces wat bestaat uit vallen en opstaan, just keep going!

 

 

[index]
[index]