Wietse Smid - member of the month november • The Unit Heerenveen
  • Email: info@theunitsc.nl
  • Tel: 06-24203247
  • Adres: Pompmakker 12G - 8447GJ - Heerenveen

Wietse Smid – member of the month november

 

 

Wietse Smid, is deze maand Member of the month! Supergedreven, superfit en altijd een positieve vibe brengend. Meer dan verdiend dus! Lees hier zijn verhaal:

 

 

“Member of the month!

De Strength en Conditioning training van maandagavond 30 oktober begint verrassend. Anne Bart meldt mij dat ik Member of the Month ben geworden!!! Wauw, wat een leuke verrassing. Ik heb er niet eens hard voor hoeven werken, alleen doen wat ik met heel veel plezier doe. Sporten!

Ongeveer 5 jaar geleden heb ik samen met een stel vrienden voor de Hart stichting de Mont Ventoux beklommen. Ik heb dat jaar een fiets gekocht en ben samen met Sieb Bosma en Mello Tenge gaan trainen. We fietsten veel, werden lid van de sportschool en via Sieb gingen we trainen met Anne Bart. Kettlebell training, vaak bij het Heidemeer en een enkele keer op Skoatterwald. Deze trainingen waren mijn eerste ontmoeting met Anne Bart, geweldig gedreven, fanatiek een man met een missie!

Toen Anne Bart en Mariska met The Unit zijn begonnen, ben ik redelijk snel aangehaakt. De familie Bosma was lid geworden en ik werd al snel overgehaald. Door mijn eerdere ervaringen met het “sportschoolprincipe” was ik wel wat sceptisch. Nu bijna 4 jaar verder, heb ik het erg naar mijn zin. Ik vind The Unit prachtig, tot het gaatje het maximale uit jezelf halen.

Samen maken wij The Unit, samen met onze trainers Anne Bart, Mariska, Jaap, Hoc, Dennis en natuurlijk Bryan en zeker ook samen met de trainingsmaatjes! Het is altijd inspirerend en motiverend om met jullie te mogen trainen. Het lekker ouwehoeren, zeuren en zeiken, puffen wanneer we de oefeningen doornemen en achteraf een heerlijk gevoel. En vaak de verbazing over hoeveel oefeningen je eigenlijk doet in een uurtje.

“Member of the Month” het is een hele eer tussen zulke gemotiveerde members. Het is ook een stimulans om gemotiveerd te blijven en elke training weer het maximale te geven! Graag tot binnenkort, ik ben die jongen met die mooie bidon 🙂 ”

 

Wietse

Proefles

Wil jij ook ervaren wat training en voeding voor jou kan betekenen? Meld je dan hieronder aan voor een gratis proefles. En word jij lid? Dan help je Wietse hier ook mee, want dan traint hij een maand gratis!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[index]
[index]