Jos Attema en Hilbert Kuipers, ondernemers van de maand met Eyesiiopen • The Unit Heerenveen
  • Email: info@theunitsc.nl
  • Tel: 06-24203247
  • Adres: Pompmakker 12G - 8447GJ - Heerenveen

Jos Attema en Hilbert Kuipers, ondernemers van de maand met Eyesiiopen

Jos en Hilbert, 2 mannen die een gezonde lifestyle behoorlijk serieus nemen, en eigenlijk als must zien voor succes. Waaronder succes in business. Samen zijn zij eigenaar van marketing bureau Eyesiiopen en trainen 3x in de week bij The Unit. Hun verhaal én een interessant aanbod speciaal voor jou als “Unit liker” lees je hier:


Wij zijn Hilbert Kuipers en Jos Attema, eigenaar van marketing bureau Eyesiiopen. Met EIIO ondersteunen en ontzorgen wij bedrijven welke omzet willen genereren. Wij zijn een Full Service marketing bureau in meer dan de breedste zin van het woord.

Bij The Unit kunnen we stoom afblazen na een drukke werkdag, maar ook op niveau praten en brainstormen over leuke nieuwe plannen. Met de trainers en leden van The Unit is een goede klik en feitelijk is een avondje trainen een avondje uit.. let wel, een gezond avondje uit…. Al voelt “the day after” soms toch wel anders aan 🙂

Website Bodycheck: Speciale eenmalige actie voor The Unit “likers”

  • Een gratis SEO scan rapport van je website met tips en trics om je site beter te optimaliseren voor je vindbaarheid in Google.

Kijk maar eens op www.eyesiiopen.nl

Tot snel,

Hilbert en Jos

 

[index]
[index]