Deborah van Bezu Member of the Month januari • The Unit Heerenveen
  • Email: info@theunitsc.nl
  • Tel: 06-24203247
  • Adres: Pompmakker 12G - 8447GJ - Heerenveen

Deborah van Bezu Member of the Month januari

 

“Deborah verdient het om deze maand de MOM te zijn”, vertelt coach Jaap mij. Want, zo zegt hij: “ondanks haar schouderblessure en drukke leven weet zij tóch elke week trouw te komen en gaat ze voor maximaal resultaat.”

Lees hier haar verhaal:

 

Een hele eer ‘member of the month’ te worden en dat terwijl ik nog niet eens een jaar lid ben.
In de zomer van 2017 ben ik bij the Unit komen sporten omdat het voor mij tijd was voor een nieuwe uitdaging. Mijn hele leven ben ik al sportief geweest maar een uitdaging had ik eigenlijk niet meer. Toen ik the Unit tegen kwam vond ik weer de uitdaging en drive die ik nodig had om gemotiveerd te gaan sporten.

Twee keer in de week had ik besloten om een moment voor mezelf te plannen, dat betekent ‘me’ time en lekker los gaan bij the Unit. Elke week is het weer een uitdaging om te kijken hoever ik kom in snelheid en kracht. Naast mijn fulltime baan en het gezin is dit voor mij de perfecte uitlaadklep.

Mijn doel is om strakker in mijn vel te zitten en ‘fit’ te zijn. Daar werk ik hard aan met de uitdagende trainingen en de voedingsbegeleiding van Mariska. Op dit moment voel ik me goed, fit en ben ik blessure vrij mede dankzij Team the Unit.

Thanks voor de geweldige trainingen, hulp met de blessure en de uitdaging die jullie mij altijd bieden, Top Team!!

Groetjes,

Deborah

Proefles

Wil jij ook ervaren wat training en voeding voor jou kan betekenen? Meld je dan hieronder aan voor een gratis proefles. En word jij lid? Dan help je Deborah hier ook mee, want dan traint zij een maand gratis!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[index]
[index]