Boekweitnoedels met gamba's en groente • The Unit Heerenveen
  • Email: info@theunitsc.nl
  • Tel: 06-24203247
  • Adres: Pompmakker 12G - 8447GJ - Heerenveen

Boekweitnoedels met gamba’s en groente

Typisch zo’n gerecht dat er misschien wel niet heeeeeeeel mooi uit ziet, maar wel superlekker smaakt! De boekweitnoedels zijn een heel goed alternatief als glutenvrije pasta. En gamba’s maken elk gerecht tot een feestje ­čÖé

 

 

 

Ingredi├źnten (voor 2 personen):

400 gram gamba’s, gepeld
3 tenen verse knoflook, fijngehakt
1 venkel, fijngesneden
500 gram tomaten, fijngesneden
1 aubergine, in blokjes
Ras-el-hanout kruiden van Jonnie Boer
250 gram King Soba boekweitnoedels
1 eetlepels sambal brandal
1 courgette, in stukjes
Boter
Olijfolie
Keltisch zeezout

Fruit de knoflook in de boter op een zacht vuur. Voeg vervolgens alle groente toe, overgiet nog een beetje met olijfolie en laat dit met de deksel op de pan zacht worden. Kook ondertussen de noedels volgens de verpakking en spoel af met koud water.
Als de groente zacht zijn, doe je de kruiden, de gamba’s en het zout er bij en naar smaak de sambal.
Verdeel daarna de noedels over de borden en vervolgens de gamba mix.

[index]
[index]