Hormonaal Consult

Heb je overgewicht, voel je je vaak moe, heb je regelmatig een opgeblazen gevoel, problemen met de stoelgang, last van stemmingswisselingen, gebrek aan libido of slaapproblemen? Heb je de laatste tijd klachten waar je geen duidelijke oorzaak voor kan vinden? Heb je moeite met zwanger worden?

Grote kans dat jouw hormoonhuishouding ontregeld is.

Met de brede kennis als PNEI therapeut, trainer Hormoonfactor, Personal Hormonal Profiling, Precision Nutrition en andere aanvullende opleidingen kunnen we jou als geen ander helpen uw hormoonhuishouding d.m.v. coaching, voeding, training en supplementenadvies weer in balans te brengen.

Het consult bestaat uit 2 afspraken van 60 min. De eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek naar aanleiding van een uitgebreide vragenlijst die van tevoren is ingevuld waarbij zowel het fysieke als mentale vlak aan de orde komt. Ook is een neurotransmitterprofiel onderdeel van de intake.
Indien gewenst doen we een huidplooimeting om jouw lichaamssamenstelling te meten. Deze geeft nog meer inzicht over de hormoonhuishouding en is gelijk een 0-meting waarmee na 4 weken gekeken kan worden welke progressie is geboekt.

In het 2e gesprek breng ik naar aanleiding van alle informatie een uitgebreid persoonlijk voedings-, trainings- en supplementen advies uit waarmee je direct mee aan de slag kan gaan.

Soms is het zinvol om aanvullend onderzoek te doen om bepaalde diagnoses te kunnen stellen. Hierbij moet je denken aan vitaminestatus, voedingsintolerantietest, hormoonwaardes en fecesonderzoek.
Dit zal worden besproken tijdens de intake indien van toepassing.

Na het hormonaal consult weet je:

– Je hormonale profiel
– Welke voedingsmiddelen wel/niet goed voor je zijn
– Wat je kan eten om je hormonen positief te beïnvloeden
– Op welke manier je kan trainen om optimaal resultaat te behalen
– Welke supplementen voor jou belangrijk zijn m.b.t. je hormoonhuishouding
– Met welke tips je voor jezelf het verschil gaat maken
– Lekkere recepten waarmee je zo aan de slag kan

Na 1 maand bestaat ook de kans om 1 email te sturen om het advies aan te scherpen.

 

hormonaal consult - hormoon factor logo

Wil jij voor jezelf het verschil gaan maken met een hormonaal consult? Neem contact op!

unit-recensie

LEDEN AAN HET WOORD

"Elke week merk ik dat ik op een bepaald vlak progressie boek."