Testimonial: Lianne Blacquiere • The Unit Heerenveen
  • Email: info@theunitsc.nl
  • Tel: 06-24203247
  • Adres: Pompmakker 12G - 8447GJ - Heerenveen

Lianne Blacquiere

Leeftijd:

Onbekend

Hoe lang train je al bij de unit?

Onbekend

"Ik geniet van elk uurtje dat ik in de unit sta"

Naam: Lianne Blacquiere

Leeftijd: 20

Hoe lang train je al bij The Unit?
Ongeveer anderhalf jaar

Waarom heb je voor The Unit gekozen?
Ik ging altijd naar een sportschool. Hierbij kreeg ik geen begeleiding en deed ik altijd hetzelfde. Ik zag geen verandering en had niet het idee dat het werkte. Toen ik hoorde dat er een plek was waar je begeleiding kreeg en echt doelgericht trainde wist ik dat ik dat moest gaan doen.

 Met welk doel train je bij The Unit?
In oktober heb ik mijn eerste bikini figure wedstrijd. Door middel van trainingen, soms aangepast op mijn doel werk ik hieraan bij de unit. Mariska coacht mij met voeding en Anne Bart bij de trainingen. Door hun ervaring met deze wedstrijden is het fijn om zulke goede coaches te hebben waar je altijd terecht kunt.

Wat heb je tot nu toe gedaan en bereikt?
In het verleden had ik een slechte relatie met voeding en mijn lichaamsbeeld. Toen ik begon met trainen merkte ik dat mijn lichaam ging veranderen. Het werd sterker. Dit had ik nooit zo gevoeld in de sportschool waar ik eerst heen ging. In een korte periode maakte ik progressie met de oefeningen die we deden. Ook merkte ik in mijn dagelijkse leven dat ik veel meer aan kon, tillen ging veel makkelijker en mijn uithoudingsvermogen werd steeds beter.

Psychisch werkt trainen voor mij perfect, ik geniet van elk uurtje dat ik in de unit sta. Het is voor mij een uurtje waar ik elke dag naar uit kijk en ik kom er altijd vrolijk en met een lach op mijn gezicht weg. Sinds ik bij de unit train ben ik positiever over mijn lichaam en heb ik een goede relatie met voeding gekregen. Het heeft mij geholpen om over mijn negativiteit en depressiviteit te komen. Mijn lichaam en geest zijn sterker geworden.

Ook heb ik een doel gekregen, de figure wedstrijd. De begeleiding die ik hierbij krijg is echt geweldig. Ik word telkens gemotiveerd en mijn progressie is elke keer weer te zien. Persoonlijk heb ik zoveel bereikt sinds ik bij de Unit train, teveel om op te noemen!


een recept van logo mediasoep
NOG NIET OVERTUIGD?
Wij nemen contact met je op voor advies
We beantwoorden al je vragen, bespreken je doelen en kunnen je dan eventueel inplannen voor de voor jou meestgeschikte proefles. (volledig GRATIS natuurlijk!).
JE NAAM
JE EMAILADRES
JE TELEFOONNUMMER
Wij zullen jouw gegevens alleen gebruiken om direct contact met je op te nemen, om je zo verder te kunnen informeren over The Unit. Verder niets!
KLAAR VOOR VERANDERING ?
PROBEER DE GRATIS PROEFLES!